Buitenkeuken zelf maken

Buitenkeuken zelf maken
Buitenkeuken zelf maken

Buitenkeuken zelf maken

Droomt u over een buitenkeuken? Een buitenkeuken zelf maken is eenvoudiger dan dat u ooit had kunnen denken. Bekijk op bouwtekeningen online waar u rekening mee dient te houden.

Met het mooie meer is een buitenkeuken echt iets waar u veel plezier aan zult beleven. U kunt natuurlijk een mooie BBQ in uw tuin zetten, maar waarom niet kiezen voor een buitenkeuken.

Waarom een buitenkeuken

Met een buitenkeuken heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft U kunt er een spoelbak in bouwen, kastjes om uw bestek en borden in kunt zetten. U kunt zelfs een koelkast inbouwen zodat u uw vlees en salades direct bij de hand heeft. Of waar je uw dranken in kunt bewaren.

Met een buitenkeuken kunt u al uw vrienden uitnodigen en de meest fantastische feesten organiseren.

En wist u dat u de buitenkeuken van verschillende materialen kunt maken. U kunt prima gebruik maken van uw oude hout om uw buitenkeuken te maken.

7 tips voor het maken van een  buitenkeuken:

1. Denk erover na wat u wilt met een buitenkeuken.

U kunt het natuurlijk zo gek maken als u wilt met een buitenkeuken. Gaat u een buitenkeuken zelf maken? Denk er dan goed over na wat u precies wilt. Is het alleen om wat extra werkruimte te hebben bij uw BBQ, of wilt u misschien een koelkast bij de hand? 

2. Waar gaat u de buitenkeuken plaatsen?

Een BBQ kunt u gemakkelijk verplaatsen wanneer u dat wilt. Voor een buitenkeuken ligt dat natuurlijk net even iets anders. Wilt u een stroomaansluiting, dan is het ook verstandig om hier rekening mee te houden alvorens u de buitenkeuken gaat plaatsen. Zet de buitenkeuken ook op een plaats waar deze niet in de weg staat.

3. Plaats de buitenkeuken op een praktische plek.

Uiteraard is het bedoeling om de buitenkeuken in de buitenlucht te plaatsen. Toch kan het misschien verstandig zijn om deze onder een afdak te plaatsen. Wie kent het niet, je wilt net beginnen met de BBQ en dan begint het te regenen. Aan de andere kant als de buitenkeuken vol in de zon staat dan kan het op warme dag onplezierig worden indien u langer bij de buitenkeuken moet staan.

4. Wilt u de buitenkeuken kunnen verplaatsen?

Het is handig om hier rekening mee te houden. Als u de buitenkeuken van metselwerk gaat maken dat is het niet meer te verplaatsen. U zou er ook over na te denken deze van hout te maken en er misschien wielen onder te plaatsen. Op deze manier heeft u een mobiele buitenkeuken en kunt u deze in de winter binnen zetten. Of op hete dagen een plekje in de schaduw opzoeken.

5. Bent u zelf handig?

Bent u zelf erg handig dan kunt u uiteraard kiezen voor een meer complexere buitenkeuken. Bent u daarentegen geen echte klusser dan is het verstandig om de buitenkeuken relatief eenvoudig te houden. Als u iemand moet inhuren om de buitenkeuken voor u te laten maken dan bent u behoorlijk wat geld kwijt.

6. Hout of steen gebruiken?

Afhankelijk van uw huis en tuin kunt u bekijken wat het beste past voor uw buitenkeuken. U buitenkeuken moet mijns inziens namelijk wel passen binnen het geheel. Een voordeel van hout is uiteraard dat u het in verschillende kleuren kunt schilderen. Een meer neutrale kleur als u wilt dat de buitenkeuken niet teveel opvalt. En als het uw pronkstuk in de tuin wordt dan kunt u misschien voor een fellere kleur kiezen. het kan allemaal.

7.  Stem de grote van uw buitenkeuken af op de grote van uw tuin.

Heeft u een grote tuin dan kunt u best een grotere buitenkeuken zelf maken. Heeft u echter geen al te grote tuin dat zou ik de buitenkeuken ook niet al te groot maken. je wilt immers geen buitenkeuken die de helft van de tuin in beslag neemt.

Buitenkeuken bouwtekening

Een buitenkeuken bouwtekening zorgt ervoor dat je direct een goed overzicht hebt van alle materialen die je nodig hebt. Bovendien kan een goede bouwtekening u ook op weg helpen om inspiratie op te doen. Daarom is het verstandig om meerdere bouwtekeningen te bekijken en op basis daarvan beslissen wat u gaat doen. Met de juiste bouwtekening heeft u bovendien snel uw buitenkeuken gemaakt.

Zorg ervoor dat u wel een juiste en goede bouwtekening gebruikt. Dit bespaart u veel tijd en frustraties. Voor deze buitenkeuken bouwtekening kan ik Fred`s bouwtekeningen aanraden.

Fred`s bouwtekeningen

Fred`s bouwtekeningen  is een online pakket van meer dan 10,000 verschillende bouwtekeningen. Uiteraard vindt u hier ook de juiste bouwtekening voor uw buitenkeuken. Handige en overzichtelijke bouwtekeningen met een lijst van alle benodigde bouwmaterialen met daar ook nog eens de juiste hoeveelheden van het benodigde materiaal bij. Zo voorkomt u dat u teveel of te weinig materiaal aanschaft.

En het mooie van het concept is dat u met een eenmalige betaling toegang krijgt tot alle bouwtekeningen. Dus niet alleen de bouwtekening voor uw buitenkeuken.Voor deze toegang tot bouwtekeningen betaald u een verrassend laag bedrag van slechts 47€. Dit is echter wel een tijdelijke aanbieding. Zorg er dus voor dat u deze aanbieding niet mist!

Dus een buitenkeuken zelf maken wordt erg gemakkelijk op deze manier. En bovendien krijgt u bijvoorbeeld een bouwtekening kapschuur, een bouwtekening garage op de koop toe.

Uw eigen buitenkeuken is een onmisbare keuken voor een fantastisch tuinfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.