Freds bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen

Heeft u gehoord van Freds bouwtekeningen. Waarschijnlijk wel, aangezien u op deze pagina van bouwtekeningen online terecht bent gekomen. Maar misschien bent u nog niet overtuigd van Freds bouwtekeningen of wilt u meer informatie.

Wist u dat inmiddels meer 21,000 mensen in Nederland gebruik maken van Freds bouwtekeningen? Voor mij is dat geen verrassing als je de kwaliteit en hoeveelheid bouwtekeningen in ogenschouw neemt. Dit is de oplossing voor heel veel klussers en doe-het-zelvers. Het bespaart niet alleen heel veel tijd, maar ook nog eens veel geld.

Of u nu opzoek bent naar een bouwtekening kapschuur, een bouwtekening veranda en nog heel veel meer bouwtekeningen. Simpelweg teveel om op te noemen. Lees vooral verder om te weten te komen hoe u kunt besparen op een architect.

Wie zit er achter Freds bouwtekeningen?

De bedenker en maker van Freds bouwtekeningen is Fred Schouten. Fred Schouten is een zeer ervaren doe-het-zelver. Na jaren van frustratie dat hij nooit de juiste en kwalitatief goede bouwtekening kon vinden, is hij zelf aan de slag gegaan. In de loop van de jaren heeft hij een enorme database samengesteld met meer dan 10,000 bouwtekeningen.

Inmiddels hebben er al meer dan 21,000 mensen gebruik gemaakt van Freds bouwtekeningen. En dat aantal groeit nog steeds. Dit omdat het eenvoudigweg de grootse en kwalitatief beste collectie bouwtekeningen is die u kunt vinden.

Natuurlijk kunt u altijd opzoek naar gratis bouwtekeningen op het internet. Dit zal u echter niet alleen heel veel tijd gaan kosten, maar de kans dat u nu net de bouwtekening vindt die u nodig heeft is niet zo heel groot. Hoogstwaarschijnlijk is dit een verspilling van uw tijd die u beter aan het klussen zelf had kunnen besteden. En daarnaast is de kans dat u gefrustreerd maakt ook nog eens enorm groot.

Freds bouwtekeningen

Wat zijn Freds bouwtekeningen?

Zoals hierboven al aangegeven bestaat Freds bouwtekeningen uit een onlinedatabase van meer dan 10,000 bouwtekeningen. Het zijn echter geen simpele onduidelijke bouwtekeningen. Elke bouwtekening bevat:

 • Een duidelijke uitleg, door iedereen te begrijpen.
 • Een handige lijst met materialen die u nodig heeft. En niet alleen wat u nodig heeft, maar ook hoeveel u nodig heeft. Dit gaat u heel veel geld besparen.

Wat kan ik verwachten van Freds bouwtekeningen?

Bijna alles wat je maar kan bedenken kan je terugvinden in de onlinedatabase. Om u een idee te geven wat voor bouwtekeningen u terug kunt vinden, hierbij een kort overzicht van de verschillende categorieën bouwtekeningen:

Dit zijn misschien categorieën die u wel zou verwachten terug te vinden:

 • Carports.
 • Boekenplanken.
 • Boekenkasten.
 • Badkamers.
 • Bedden.
 • Bureaus.

Maar wat dacht u van de volgende bouwtekeningen. Had u deze verwacht?

 • Biljardtafels.
 • Bijenkasten.
 • Bloembakken.
 • Boomhut en speelhuisjes.
 • Bruggen.
 • Brievenbussen.

Zoals u kunt zien, zijn het gewoon heel veel verschillende bouwtekeningen. En er is nog veel meer, zoals bijvoorbeeld steigerhouten tuinmeubelen. En met deze enorme hoeveelheid gevarieerde bouwtekeningen is het ook nog eens een bron van inspiratie en is er bijna niets wat u niet kunt maken. 

Freds bouwtekeningen

Wat vinden gebruikers van Freds bouwtekeningen?

Wat is de ervaring van de mensen met het bouwtekeningen pakket die u voor zijn gegaan met het gebruik van de bouwtekeningen. Echte Freds bouwtekeningen reviews  zijn uiteraard het allerbelangrijkste. Een paar voorbeelden van hoe enthousiast gebruikers zijn:

Hoewel ik sceptisch was, toch het pakket aangeschaft… en achteraf ben ik erg blij dat ik dat gedaan heb.

Hoewel ik al sinds mijn eerste huis (in 1987) aan het klussen ben, en ook de nodige bouwtekeningen, boeken en plannen heb gezien. Is dit simpelweg het beste tot nu toe!

Bent u de volgende die een dergelijke reactie kan achterlaten?

Freds bouwtekeningen

Bouwtekeningen voor iedereen.

U hoeft echt  geen ervaren klusser te zijn of erg technisch of handig te zijn om gebruik te kunnen maken van de bouwtekeningen. De bouwtekeningen zijn zo opgezet dat deze door praktisch iedereen te gebruiken zijn.

Dit omdat de handleiding en uitleg gewoonweg erg duidelijk is. Iedereen die een plank kan zagen kan aan de slag met de bouwtekeningen.

Eerst uitproberen.

Op de website kunt u eerst 3 bouwtekeningen geheel gratis downloaden. Dit om u een idee te geven van hoe de bouwtekeningen eruitzien en om u te overtuigen van de kwaliteit.

Freds bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen.

 • Meer dan 10,000 bouwtekeningen.
 • Duidelijke uitleg bij alle tekeningen.
 • Een handig overzicht van benodigde materialen.
 • Reeds veel tevreden gebruikers.
 • Voor iedereen te begrijpen en gebruiken.

Fred`s bouwtekeningen, simpelweg onmisbaar voor elke doe-het-zelver of klusser. Van beginner tot expert.

Stop met het verspillen van uw tijd op zoek naar een goede bouwtekening. Begin gelijk met u project en bespaar bovendien ook nog eens veel geld.

Dit omdat met het handige materiaaloverzicht u precies krijgt aangegeven hoeveel u precies van de verschillende materialen nodig heeft.

Wat krijg je allemaal bij Freds bouwtekeningen?

Natuurlijk krijgt u toegang tot alle meer dan 10,000 bouwtekeningen. Zoveel en zo vaak u maar wilt en dat levenslang. Bovendien krijgt u nog een aantal gratis bonussen op de koop toe, die niet mis zijn. De aanschaf van deze bonussen alleen, zou u al meer kosten dan de toegang tot Freds bouwtekeningen. Zo zijn daar onder meer:

 • DWG & CAD-softwarepakket, waarmee u CAD-bestanden kunt openen en aanpassen.
 • Steigerhouten tuinmeubelengids. Dit is speciaal gericht op steigerhout, de trend van tegenwoordig.
 • Een lidmaatschap voor het leven. U hoeft niks te downloaden, u kunt altijd terecht op de website.

Dit zal wel ontzettend prijzig zijn?

Nadat u gezien heeft wat u allemaal krijgt bij de toegang tot Freds bouwtekeningen, de bonussen, waarbij de software alleen al meer dan 100€ waard is, zal de prijs u enorm verassen.

Een bouwtekening laten maken door een bouwkundig tekenaar kost al snel meer dan 500€. En dat is dan één bouwtekening voor één project. Voor een volgend project bent u dat bedrag weer kwijt. Voor  al Freds bouwtekeningen geldt dat uw levenslang en net zo vaak en zoveel als dat u deze wilt, deze kunt gebruikten. En dat kost u slechts eenmalig 47€.

En geloof het of niet, voor de prijs van 47€ krijgt u dus ook de gratis bonussen. Eindelijk kunt u de steigerhouten meubels maken die u altijd al had willen maken!

Freds bouwtekeningen

Heeft u nog twijfels?

Naast de 3 gratis bouwtekeningen die u gratis kunt downloaden geldt er ook nog eens een 30 dagen, niet goed geld terug garantie. Stel dat u niet tevreden bent, wat zeer onwaarschijnlijk is, dan krijgt u gewoon zonder vragen uw geld terug. Freds bouwtekeningen is iets wat voor elke klusser of doe-het-zelver gewoonweg onmisbaar is!

Let op: Nu een tijdelijke actieprijs van slechts  47€

Bovendien nu ook tijdelijk als extra bonus de steigerhouten tuinmeubelen gids gratis!

De normale prijs van 97€ is al een zeer scherpe prijs. Maar nu is er zelfs een tijdelijke actie, waarbij u voor slechts 47€ Freds alle bouwtekeningen kunt aanschaffen. Wacht niet te lang en profiteer van deze waanzinnige aanbieding. Ga snel naar Fred`s bouwtekeningen en profiteer van deze actie. Dan kunt u in ieder geval snel aan de slag! En vergeet niet u krijgt toegang tot meer dan 10,000 bouwtekeningen! En dan ook nog eens levenslange toegang tot alle bouwtekeningenDus alle bouwtekeningen die u maar nodig hebt! Op deze manier wordt het leuk om uw eigen meubels te maken!

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail op info@bouwtekeningenonline.nl. Maar wacht niet te lang en profiteer van deze aanbieding. Anders is de prijs weer 97€ en dat zou toch zonde zijn?

Fred bouwtekeniingen

Wat wordt uw volgende project?

Met Freds bouwtekeningen kunt u direct aan de slag. En misschien heeft u nog geen idee, maar dan kan deze bron van inspiratie u ook bij helpen.

De duidelijke bouwtekeningen nodigen uit tot klussen. Dingen waarvan u altijd gedacht had dat deze uitermate complex of moeilijk waren blijken nu  opeens helemaal niet meer zo lastig. Dit omdat alles duidelijk, helder en stapsgewijs wordt uitgelegd. U hoeft alleen nog maar de materialen aan te schaffen en u kunt direct aan de slag.

Wat dacht u van een buitenkeuken zelf maken, of een zelfgemaakte boekenkast. Of iets simpels zoals een steigerhouten naambordje. Een ding is zeker, de juiste bouwtekening zult u terugvinden bij Freds bouwtekeningen. En heeft u nog een adres nodig waar u eenvoudig uw bouwmaterialen kan bestellen en thuis laten bezorgen? Kijk dan eens bij bouwmarktshop.